Mandag
21. februar
2000
Innhold:
Bekjemp onani
Tips til bruden
Kristne Gullkorn
Fundamentalist Shop
Guds undersøkelse
Gud svarer
Stygge lenker
Gode lenker
Nyhetsarkivet
Respons:
Chat
Diskusjonsforum
Les i gjesteboka
Signer gjesteboka
Hjelp!

Online forgiver

Stem på oss hos ABC Startsiden!:

1=Elendig! 10=BRA!Copyright © 2000 Herregud.com. All rights reserved.
Webmaster@herregud.com
Anax Imperator - Djevelens musikanter

Det er med stor sorg at vi kan opplyse våre kristne lesere at rockemusikken lever i beste velgående i Bergen. Herregud.com har oppsøkt skyggesiden i det bergenske kulturliv, hvor Djevelen er godt representert. Musikerne i det industriteknologiske bandet Anax Imperator er blant disse unge kunstnere som sprer det onde budskap. Herregud.com pratet med disse menneskene for å prøve å forstå hva som ligger bak alt dette hatet mot den normale verden. Vi må advare våre lesere om at dette intervjuet inneholder stygge ord, blasfemi og ekstrem hedonisme.

Bergen har lang tradisjon for oppfostring av rockemusikere som beveger seg langt inn på Satan sin banehalvdel. Det burde vel være nok å nevne artister som Varg "Greven" Vikernes, Slut Machine og Jan Eggum. Herregud.com klarte å få en avtale med representanter for den nye generasjonen med satanmusikk i Bergen, nemlig Anax Imperator, som i disse dager er aktuelle med sin nye plate "Hælvetes dyster EP".
Etter flere timer med bønn og meditasjon tok vi mot til oss og gikk inn i Satans egen bule her i Bergen, nemlig rockeklubben Garage i Christies gate. Der traff vi disse unge degenererte menn, som har solgt sin sjel til Satan. Anax Imperator består av Tollef, Henrik og Nikko, og det er slett ikke vanskelig å skjønne at vi her har med noen usedvanlig ukristelige mennesker å gjøre. Allerede i det vi hilser på dem, får vi en fornemmelse av at disse slett ikke kjenner Jesus, og det går ikke lange stunden før vi er overbeviste om akkurat det!

Herregud.com: Sangene deres handler om depresjoner, manisk kjærlighet, englemord og om døden. Hvorfor kan dere ikke heller synge litt om Jesus og om lykkelige barn som priser Gud?
Nikko: Mest fordi vi er fordervede, tror jeg. Vi elsker å velte oss i ondskap og negativitet.
Tollef: Jesus og barn? Er det noe kult da? Sideprosjektet vårt True Nerds of Satan har faktisk tenkt å spille inn en alternativ versjon av "Do they know it Christmas" med tittelen "Do we care it Christmas". Der kommer vi til å synge om hvor fint det er med de sultne barna i Afrika og slikt. Det blir vel en koselåt? (Latter)
Henrik: He he, Jesus er skikkelig turn-off for oss i denne musikkbransjen!

Guttene i Anax Imperator skammer seg tydeligvis ikke over langt hår, sminke og piercing. De er også kledd i klær som understreker det okkulte elementet i musikken deres. Men selv når de blir tilsnakket av voksne folk, vil de ikke innrømme at det er noe galt med stilen deres.
HGC: Synes dere ikke at det er uforskammet å gå kledd i slike triste, svarte klær hele tiden? Man kan jo ikke akkurat påstå at dere formidler sunne norske verdier?
T: Døh.. Hvor norsk er kristendommen egentlig? Kommer ikke den nede fra Midtøsten? Les Snorre, gutten min. De gamle norske gutta kunne dette med å feste og sloss og å behandle kvinnfolk med stil. Og hva med denne lekre Lemmybarten min?! Den hadde sikkert hadde gjort stor lykke på Jesus sin tid (latter).
H: Vi har jo faktisk prester som store forbilder!
N: Ja, prester går jo i triste, svarte klær hele tiden. Jeg ser egentlig ikke forskjellen. Vi er muligens slemmere enn noen prester, men de går i svart de også.

HGC: Nikko og Henrik, dere har langt hår, og dere bruker sminke alle sammen, noe jeg vet at Jesus ikke godtar. Er det virkelig nødvendig å provosere oss normale mennesker på denne måten?
N: Jesus hadde da langt hår? Også gikk han i kaftan, slik som Odd Nerdrum gjør. Når det gjelder sminke, er det et ledd i min streben etter større andeler på sjekkemarkedet. Med sminke tiltrekker jeg meg både kvinner og menn som jeg så kan forderve ved å innføre dem i utenomekteskapelig synd. I tillegg er det jævlig tøft med sminke. Det er et ytre symbol på en av dødssyndene: Forfengelighet.
H: Nikko og jeg prøver bare å tilegne oss Jesus-hår (latter).

Ikke bare er Anax Imperator representanter for de mørkeste kreftene i Universet, de har også helt klart ingen angst for den skjebnen som venter dem, når vi alle skal stå framfor Jesus på dommens dag.
HGC: Dere har nylig gitt ut en CD med den megetsigende tittelen "Hælvetes Dyster EP", og etter å ha vært i samme rom som dere i ti minutter slår det meg at dere kanskje det ondeste rockebandet i Bergen. I hvert fall er jeg sikker på at dere kommer til å brenne i Helvete. Frykter dere virkelig ikke å bli pint av Satan i all evighet?
N: Vi gleder oss storveies til det! Det beste blir jo at alle vennene våre vil være der, så vi regner med å ta over stedet ganske raskt (latter).
H: Alle vet jo at det er i Helvete de bra festene er (bifall fra de andre). Det siste jeg kunne tenke meg var harpeklimpring i Himmelen i all æve. Akkurat det virker jo som -- hm, et helvete? T: Dessuten kommer jeg sikkert til å være den største jævelen der nede, så jeg klarer meg nok bra (mer stygg latter).

HGC: Jammen, skjønner dere ikke at de onde sangene deres fører til at mange ungdommer vil henfalle til enkle løsninger som onani, homofili og sprøyter med hasj, i stedet for å velge Jesus?
N: Selvsagt gjør vi det, men det er da opp til folk selv å velge sin livsførsel. Jeg oppfordrer gjerne til onani og homoseksualitet: Lek med deg selv og lære deg selv å kjenne! Men jeg er mer skeptisk til hasjsprøyter. Når det gjelder Jesus, er det vel liten tvil om at folk har vridd og vrengt en del på hva den stakkars fyren sa. Visste du forresten at alt han noensinne sa ikke beløper seg til mer enn to timers samtale? Det er like mye som en rimelig intens diskusjon på et nachspiel.
T: Homofilien overlater vi til vår homominister Nikko (høy latter fra alle tre). Onani er kjempebra så lenge den ikke forekommer på gitar, noe vi til stadighet må minne Henrik om (enda mer latter). Hasj er vel egentlig best uten sprøyte, og selv om det godt går an å leve uten, mener vi vel at det offentlige ikke burde ha noe med folks private forbruk å gjøre. Når det gjelder Jesus, så viser millioner av mennesker over hele verden at troen på han er noe av det mest skadelige og vanedannende man kan bli utsatt for, så han må vi bare fraråde på det aller sterkeste.

HGC: På internettsiden deres påstår dere at de ondeste menneskene i verden går i dress, og at de jobber i regjeringer og statsadministrasjoner. Vet dere virkelig ikke at disse personene er i disse posisjonene fordi den gode Gud ønsker det? Og at det ikke er mennesket sin rolle å stille spørsmål ved Gud sine disposisjoner?
H: Tror du ikke Satan har klart å kapre til seg noen sentrale maktstillinger rundtom i verden, da?
N: Vet vi egentlig at Gud er god? Har vi noen håndfaste beviser? Jeg er personlig sterkt i tvil om fyren egentlig bryr seg. Spesielt når du ser hvordan hans stedfortredere hele tiden går ut over sine mandater. Kanskje han har gitt oss opp?
HGC: Nei, det har han ikke!
N: Jo, det har han sikkert!
HGC: Nei!
N: Jo!!

Etter dette klarte vi ikke å oppholde oss lengre i nærvær av disse djevelske menneskene. Vi ropte ut til disse unge mennene, at Jesus er skikkelig sint på dem og at Gud er dypt rystet over denne umoralen, før vi løp ut fra Garage og kjørte tilbake til tryggheten på Bibelsenteret.
Journalisten av denne artikkelen strigråt i mange timer etter denne sjokkerende opplevelsen, og Svevende Ord Bibelsenter kommer til å ta opp denne situasjonen som har oppstått blant musikere i Bergen, med politimyndighetene. Vi kan ikke godta at slike mennesker skal få fungere som rollefigurer i byen vår. Vi oppfordrer alle kristne mennesker til å oppsøke Garage, og fortelle ungdommene som er der at det finnes en bedre løsning enn rock roll, og at han heter Jesus. Ta med dere Bibelen og salmeboken, og la oss overdøve den djevelske støyen som preger dette utestedet. Hvis myndighetene ikke vil hjelpe oss i kampen mot Garage, Dominion Goth Club og resten av djevelskapen som har fått slå rot i Christies Gate, vil nok Gud gi oss styrke til å legge denne djevelens bule i ruiner. Pris Herren!

Aktuelle lenker:
Anax Imperator sin hjemmeside


Generelt  Ateisme  Filosofi  Konspirasjoner  Religionshumor 
Søk etter:

På forsiden nå:
Svevende Ord åpner ny menighet i Sverige

Gutt skadet etter vennskapelige foreldreråd

Anax Imperator - Djevelens musikanter

Flere nyheter:
Svevende Ord støtter muslimske krav

Vi vil ikke be for bergenserne!

Luftfartsverket motarbeider Svevende Ord

Vi benekter delaktighet i stridigheter i Indonesia

Jesus var antageligvis fra Norge
Anbefal Herregud.com